Over mij

Marianne Hoiting

Ik neem graag de uitdaging aan om ervoor te zorgen dat u en uw paard het juiste zadel krijgen.

Contact

 Ik ben al sinds mijn 3e levensjaar met paarden/pony’s bezig.  Vaak zag ik in mijn omgeving, dat mensen moeite hebben om een goed zadel voor hun paard/pony te vinden. Dat is de reden dat ik begonnen ben met mijn zadelpas- en zadelmakers opleidingDe opleiding is meer dan alleen maar een zadel op een rug van een paard/pony leggen. Het is een samenspel van de ruiter, het paard(anatomie) en het zadel. 

Ik heb 4 jaar lang les gegeven op de MSFC-zadelmakersopleiding en ik was verbonden aan de MSFC-zadelpasopleiding als examinator. Tegenwoordig geef ik les bij de opleiding ​Equine Saddlefitting Specialists​.

Naast de merken die op de hoofdpagina staan, ben ik ook dealer van EM-Saddles. Kijk voor meer info op www.em-saddles.com. En vanaf januari 2023 ben ik ook dealer van Connect Saddles. Een nieuw merk dat veel paarden en ruiters zal aanspreken! Kijk hiervoor op www.connectsaddles.com.

Ik heb thuis 2 paarden, een pony, 2 ondeugende shetlanders, 2 veulens en stallen, stapmolen, een dressuur en springbak. Als u liever langs komt, dan is er volop gelegenheid om uw zadel uit te proberen.